Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Palen

Bielzen kopen of palen bestellen voor uw  hekwerk

Er zijn geen artikelen in deze categorie
Meer informatie

Bielzen en palen

Palen en bielzen kopen

Op zoek naar kwalitatieve bielzen en palen voor een voordelige prijs? Hardeman Hekken heeft een ruim assortiment en levert de producten snel aan huis. Heeft u bijzondere wensen of vragen? Neem contact op met de klantenservice.

Houten palen

Hardeman Hekken biedt verschillende soorten houten palen. De bekendste zijn de kastanje palen, maar daarnaast hebben we ook ronde gecreosoteerde palen en hardhouten tuinpalen. De gecreosoteerde palen zijn onder hoge druk en vacuüm behandeld met creosootolie. De olie geeft de herkenbare zwarte gloed aan de palen. Door de behandeling zijn de palen extra duurzaam.

Houten bielzen

Houten bielzen zijn voor zowel gebruik in de tuin als voor landhekken zeer geschikt. In het geval van de landhekken fungeren de bielzen als hang- of sluitpaal. Naast de biels van nieuwe grenenhout hebben wij ook de Azobe hardhouten bielzen in het assortiment. Azobe hout staat bekend om de hoge duurzaamheid en sterkte. Azobe hout wordt ook gebruikt voor steigers, bruggen of steunconstructies voor zware machines.

Kastanje palen

Hardeman Hekken biedt twee soorten kastanjepalen. De ronde kastanje palen zijn er in allerlei diameters en lengtes variërend van 1 meter tot 3 meter. De palen zijn geschild en netjes afgewerkt. Door de punt slaat u de paal gemakkelijk in de grond. De gekloofde kastanje palen zijn grover en grilliger van vorm. Die geeft de palen een extra natuurlijke uitstraling. Ook de gekloofde palen worden gepunt aangeleverd.

Bielzen kopen of palen bestellen voor uw  hekwerk, maar twijfelt u over welk type u het beste kan aanschaffen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen