Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Houten bielzen

Hoge kwaliteit bielzen hout

Meer informatie

Houten bielzen in azobe of grenen hout

Houten bielzen zijn zeer geschikt voor gebruik in de tuin, maar ook voor landhekken. Een biels kan dienen als hang- of sluitpaal voor een landhek. Naast de biels van nieuwe grenenhout hebben wij ook de Azobe bielzen in het assortiment.

Azobe bielzen

De azobe bielzen zijn zeer duurzaam en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het hardhout is zeer sterk en slijtvast. Daarom worden azobe bielzen vaak ingezet als constructiehout in bijvoorbeeld sluisdeuren, stuwen, steigers of steunconstructies voor zware machines. Azobe bielzen worden zelfs toegepast in galerijen en parkeerdekken in de woningbouw vanwege de grote draagkracht en brandwerende eigenschappen.

Grenen bielzen

Grenen bielzen zijn verduurzaamd door middel van wolmanisatie. Door het hout te verzadigen met speciale vloeistoffen die houtrot tegengaan, is het hout tegen alle weersomstandigheden bestendig. Deze behandeling maakt het hout niet alleen duurzamer, het zorgt er ook voor dat het langer mooi blijft. Onbehandeld hout wordt na verloop van tijd vlekkerig en grijs. Door te wolmaniseren vergrijst het hout veel langzamer en gelijkmatiger. Zo blijven grenen bielzen langer mooi.

Houten bielzen kopen en levering

Na de aankoop leveren wij de bielzen binnen twee werkdagen bij u af. Bestelt u boven een orderbedrag van € 250? Dan leveren wij de palen gratis bij u af.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen