Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Bouwhekken

Solide bouwhekken voor het bouwterrein

Meer informatie
Bouwhekken kopen

Bouwhekken kopen

Bouwhekken kopen die stevig zijn en een licht gewicht hebben? De verzinkte bouwhekken van Hardeman Hekken zijn dan de perfecte bouwhekken die u goedkoop nieuw kan aanschaffen. De bouwhekken zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld een grootschalige verbouwing om het bouwterrein veilig af te schermen. Zo voorkomt u dat ongewenste bezoekers u storen tijdens de bouwwerkzaamheden of ‘s nachts inbreken. Ook bevorderen bouwhekken de veiligheid, doordat gevaarlijke gedeelten gemakkelijk compleet af te sluiten zijn.

De voordelen van bouwhekken van Hardeman

De bouwhekken van Hardeman zijn verzinkt en zijn vervaardigd met 100% stuiklas. Door deze stevige lasverbindingen bent u verzekerd van een bouwhek met een lange levensduur. Het gebruikte staal is verzinkt en daardoor ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bouwhek afmeting

De bouwhekken van Hardeman Hekken hebben een afmeting van 3,5 meter breed en 2 meter hoog en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat niemand over de hekken klimt. Door de flinke breedte kunt u snel en gemakkelijk een groot gebied afzetten. De mazen in het hek zijn 100 bij 250 millimeter. Zonder blokken weegt het bouwhek slechts 18 kilo, waardoor het gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen is wanneer het hek niet meer nodig is. Naast de hekken leveren we ook kunststof bouwhekvoeten en bouwhekklemmen om het hek stevig te installeren. Met de bouwhekklemmen verbindt u de hekken aan elkaar, voor extra stabiliteit.

Bouwhekken kopen

Bouwhekken kopen kunt u het best voor 14:00 doen. Wij zorgen dat u de hekken dan binnen 2 werkdagen thuisbezorgd krijgt. Wilt u de hekken liever nog sneller in huis? U kunt ze ook morgen op komen halen in Veenendaal. Neem daarvoor contact op met ons verkoopteam.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen