Hardeman Hekken is onderdeel van Hardeman Bouwproducten

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Dranghekken

IJzersterke oplossingen voor evenementen

Meer informatie
Dranghek kopen

Dranghekken kopen

Dranghekken kopen die stevig zijn en eenvoudig te verplaatsen? Met de dranghekken van Hardeman Hekken bent u verzekerd van een stevige afrastering. Wanneer u een evenement organiseert, heeft u hekken nodig om de menigte in de juiste banen te leiden of juist op afstand te houden. Met de hoge kwaliteit stalen dranghekken van Hardeman kiest u voor dranghekken waar u op kunt bouwen.

Eigenschappen

De dranghekken van Hardeman zijn stevig en gemakkelijk te verplaatsen. Door de ogen en haken aan de buitenkant, zijn de hekken gemakkelijk aan elkaar vast te zetten. Zo verstevigen de dranghekken elkaar en garanderen ze veiligheid. Dranghekken worden vaak voor korte duur gebruikt. Daarom is het van belang dat de hekken licht en makkelijk te verplaatsen zijn. Het hek met 9 spijlen weegt slechts 11,5 kilo, het hek met 19 spijlen weegt 19 kilo. Zo weet u zeker dat het neerzetten en het opruimen van de hekken een haalbare klus is.  

Verzinkte dranghekken

De hekken van Hardeman zijn volbad verzinkt. Dankzij de zinklaag zijn de hekken bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze lang mee. We bieden twee soorten dranghekken: beide hekken zijn 2,5 meter breed en 1 meter hoog. Het verschil is dat het ene hek 9 verticale spijlen heeft en met een spijlafstand van ca. 240 mm. Het andere hek heeft 19 verticale spijlen met een spijlafstand van 120 mm. Afhankelijk van de inzet van de hekken, kan een hek met een smallere spijlafstand veiliger zijn.

Dranghekken kopen met snelle levering

Dranghekken kopen? Wanneer je voor 14:00 besteld, worden de hekken binnen twee werkdagen bezorgd. Heb je de hekken morgen al nodig? Dan kun je ze ook op komen halen in Veenendaal, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het verkoopteam voor de mogelijkheden!

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen