Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Draadmatten verzinkt

Duurzame draadmatten gegalvaniseerd voor tuin of afrastering

Meer informatie
Draadmatten gegalvaniseerd hekwerk

Draadmatten gegalvaniseerd

Hardeman Hekken biedt de draadmatten gegalvaniseerd in veel verschillende afmetingen en maas breedtes. Veel verkochte draadmatten zijn de draadmatten 5x5, draadmatten 10x10 en de draadmatten 4x4.

Breed assortiment gaasmatten

Naar bovenstaande veel verkochte gaasmatten, levert Hardemanhekken.nl meer type draadmatten die standaard op voorraad liggen. De draadmatten gegalvaniseerd zijn leverbaar is verschillende diktes in staaldraad:

  • Dikte staaldraad 3mm
  • Dikte staaldraad 4mm
  • Dikte staaldraad 5mm
  • Dikte staaldraad 6mm
  • Dikte staaldraad 8mm

 

Daarnaast is er de keuze voor een gladde afwerking van het staaldraad of gedraaid (tors) staaldraad. De meeste draadmatten zijn leverbaar in het formaat 2 x 3 meter.

Draadmatten verzinkt volblad

De draadmatten verzinkt van Hardeman zijn allemaal volblad verzinkt. Dit betekent voor u: een draadmat die is bestand tegen alle weersinvloeden. De Hardeman draadmatten hebben een zeer lange levensduur door deze afwerking, waardoor u verzekerd bent van lang plezier van uw draadmatten. De duurzame verzinkte laag is aangebracht op alle plekken van de draadmat, waardoor de gaasmatten niet snel roesten.

Toepassing draadmatten gegalvaniseerd

De matten komen oorspronkelijk uit de bouw, maar kunnen voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Niet alleen in de tuin, maar ook als afrastering van een dierenverblijf. Vaak wordt een draadmat ingezet als tuinafrastering door er klimop tegenaan te laten groeien. Voor een tuinafrastering kunt u het beste onze hardhouten tuinpalen gebruiken in combinatie met draadmatbeugels.

Verzinkte draadmatten dierenverblijven

Draadmatten zijn niet alleen handig als afrastering in de tuin, maar kunnen ook ingezet voor dierenverblijven. Denk hierbij aan volières of andere kooien. Doordat de matten gegalvaniseerd zijn, zijn ze tegen alle omstandigheden bestendig. Ze kunnen zelfs in watergangen worden gebruikt om eenden, ganzen of zwanen binnen te houden.

Bezorging

Als u de verzinkte draadmatten vandaag voor 14:00 bestelt, ontvangt u het bestelde product binnen twee werkdagen in huis. Wilt u het product liever sneller in huis? U kunt ook morgen langskomen in Veenendaal. Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op. Wij zijn tot 17:00 geopend.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen