Maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 (tussen 12.30-13.00 uur gesloten)

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis geleverd boven € 250

Voor informatie
bel of app

0318-521700

Draadmatten verzinkt

Duurzame draadmatten gegalvaniseerd voor tuin of afrastering

Er zijn geen artikelen in deze categorie
Meer informatie
Draadmatten gegalvaniseerd hekwerk

Draadmatten gegalvaniseerd

Verzinkte draadmatten hekwerk

Hardeman Hekken biedt de draadmatten gegalvaniseerd in veel verschillende afmetingen. De matten komen oorspronkelijk uit de bouw, maar kunnen voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Niet alleen in de tuin, maar ook als afrastering van een dierenverblijf.

Vaak wordt een draadmat ingezet als tuinafrastering door er klimop tegenaan te laten groeien. Klimop groeit over het algemeen snel, zodat het ijzeren framework vaak snel onzichtbaar wordt. Zo creëer je gemakkelijk een groene afscheiding in de tuin. De matten zijn tegen alle weersomstandigheden bestendig. Voor een tuinafrastering kunt u het beste onze hardhouten tuinpalen gebruiken in combinatie met draadmatbeugels

Draadmatten dierenverblijven

Draadmatten zijn niet alleen handig als afrastering in de tuin, maar kunnen ook ingezet voor dierenverblijven. Denk hierbij aan volières of andere kooien. Doordat de matten gegalvaniseerd zijn, zijn ze tegen alle omstandigheden bestendig. Ze kunnen zelfs in watergangen worden gebruikt om eenden, ganzen of zwanen binnen te houden.

Ruim assortiment draadmatten gegalvaniseerd

We leveren de draadmatten gegalvaniseerd in vijf verschillende categorieën met spijl-diameters van 3 mm t/m 8 mm. Daarnaast is er een ruime keuze in verschillende traliegrootten per productcategorie.

Als u de bestelling vandaag voor 14:00 plaatst, ontvangt u het bestelde product binnen twee werkdagen in huis. Wilt u het product liever sneller in huis? U kunt ook morgen langskomen in Veenendaal. Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op. Wij zijn tot 17:00 geopend.