Hardeman Hekken is onderdeel van Hardeman Bouwproducten

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Schapengaas

Hoge kwaliteit verzinkt gaas op rol

Meer informatie
Schapengaas kopen

Schapengaas

Hoge kwaliteit verzinkt schapengaas kopen op rol

Schapengaas kopen? Met het gaas van Hardeman Hekken plaats je de perfecte en stevige omheining voor schapen of ander kleinvee. Met het duurzame gaas sluit je een weide snel veilig af.

Hardeman Hekken levert het gaas op rol in een lichte versie of een zware versie. Het gaas is in beide gevallen van verzinkt draad, voor een zo lang mogelijke levensduur. Het gaas op rol is in verschillende hoogtes verkrijgbaar, van 60 cm tot 120 cm. De boven- en onderdraad zijn dikker dan de tussendraden, voor extra stevigheid. De draden zijn gevlochten in traliewerk.  

Schapengaas plaatsen

Schapengaas kan worden gebruikt om allerlei soorten kleinvee in het weiland te houden, maar is ook geschikt voor op het erf of in de tuin. Het gaas zit op een rol van 50 meter, zodat u snel grote stukken kunt afzetten. Hardeman Hekken levert het complete pakket voor uw omheining: bekijk hier onze houten palen en krammen.   

Snelle levering gaas op rol

Wilt u schapengaas kopen? Hardeman Hekken heeft het product standaard op voorraad en levert het gaas binnen 2 werkdagen bij uw af. 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact op met onze klantenservice, we zijn tot 17:00 geopend. 

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen