Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Kastanje palen

Hoge kwaliteit kastanjehouten palen geschild en gekloofd

Meer informatie

Kastanje palen geschild of gekloofd

Op zoek naar kastanje palen? Hardeman Hekken heeft zowel geschild als gekloofde kastanjehouten palen in het assortiment. De kastanjehouten palen kunnen goed tegen vochtige weersomstandigheden en is een duurzame houtsoort.

Ronde kastanje palen geschild

De ronde kastanje palen zijn geschild en gepunt. Doordat de palen geschild zijn, is de afwerking strak en netjes. Dankzij de punt slaat u de palen gemakkelijk in de grond. De palen zijn verkrijgbaar in de diamter 8-10 centimeter en 10-12 centimeter. De kastanjepalen zijn leverbaar in diverse lengtes. De minimale lengte van de geschilde kastanje palen is 1 meter. De maximale lengtemaat in onze webshop is de kastanje paal 3 meter.

Kastanje palen gekloofd

De kastanjehouten palen gekloofd zijn grof en en grillig van vorm. Daardoor hebben de palen een robuuste uitstraling. De gekloofde kastanje palen zijn minder strak in vorm. De afwerking van de paal is gepunt en daardoor goed te plaatsen. Ook de gekloofde palen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De minimale lengte van de gekloofde variant is 140 centimeter en de maximale lengte is 180 centimeter.

Kastanjehouten palen plaatsen   

Wanneer u de kastanje palen gebruikt om een schapenhek te plaatsen, houd dan rekening met een afstand tussen de palen van twee meter. De palen moeten 1,5 keer hoger zijn dan het schapenhek. Gaat u zelf het hek plaatsen? Gebruik een grondboor en zorg dat de paal voor ⅓ onder de grond zit. Zo zijn de schapenhekken en de palen op dezelfde hoogte en is hek zowel stevig als strak.  

Kastanjehouten palen kopen

Heeft u speciale wensen of vragen over de kastanje palen? Of wilt u uw bestelling zelf ophalen in Veenendaal? Neem dan contact op met de klantenservice.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen