Maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 (tussen 12.30-13.00 uur gesloten)

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis geleverd boven € 250

Voor informatie
bel of app

0318-521700

Kastanje palen

Hoge kwaliteit kastanjehouten palen rond geschild en gekloofd

Meer informatie

Kastanje palen rond of gekloofd

Op zoek naar kastanje palen voor bij een schapenhek? Hardeman Hekken heeft zowel ronde als gekloofde kastanjehouten palen in het assortiment. Het kastanjehout kan goed tegen vochtige weersomstandigheden en is een duurzame houtsoort.

Ronde kastanjehouten palen

De ronde kastanje palen zijn geschild en gepunt. Doordat de palen geschild zijn, is de afwerking strak en netjes. Dankzij de punt slaat u de palen gemakkelijk in de grond. De palen zijn verkrijgbaar vanaf een diameter van 6 centimeter tot en met 11 centimeter. De lengte van de palen varieert van 1 meter tot 3 meter.

Gekloofde kastanjehouten palen zijn grof en en grillig van vorm. Daardoor hebben de palen een robuuste uitstraling. De gekloofde kastanje palen zijn minder strak in vorm. De afwerking van de paal is gepunt en daardoor goed te plaatsen. Ook de gekloofde palen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen.

Plaatsing kastanje palen   

Wanneer u  de palen gebruikt om een schapenhek neer te zetten, houdt dan rekening met een afstand tussen de palen van twee meter. De palen moeten 1,5 keer hoger zijn dan het schapenhek. Gaat u zelf het hek plaatsen? Gebruik een grondboor en zorg dat de paal voor ⅓ onder de grond zit. Zo zijn de schapenhekken en de palen op dezelfde hoogte en is hek zowel stevig als strak.  

Service Hardeman Hekken

Niet alle producten zijn binnen twee werkdagen leverbaar, maar alle producten worden hoe dan ook binnen een werkweek bezorgd. Heeft u speciale wensen of vragen over de kastanje palen? Of wilt u uw bestelling zelf ophalen in Veenendaal? Neem dan contact op met de klantenservice.