Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Kastanje hekwerk

Rustieke Engels en Frans kastanje hekwerk

Er zijn geen artikelen in deze categorie
Meer informatie
Kastanjehouten hekwerk goedkoop

Kastanjehouten hekwerk

Kastanjehouten hekwerk is sfeervol en rustiek. Het kastanje hekwerk wordt ook wel schapenhek genoemd, maar zijn ook effectief om stukken tuin af te zetten of om kippen of ander kleinvee zoals geiten en ezeltjes binnen te houden. Het kastanjehouten hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje palen en zijn aan elkaar bevestigd door middel van gevlochten ijzerdraad.

Engels of Frans kastanje hekwerk

Hardeman hekken biedt zowel Frans als een Engels kastanje hekwerk aan. Het Franse hekwerk heeft meer rechte latten en een strakkere afwerking dan de Engelse kastanjehouten hekken. Ook zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld en duidelijker afgepunt bovenop. Het Engelse hek heeft grilligere latten en minder strak gewikkeld ijzerdraad. Kortom: het Engelse design is wat robuuster en het Franse design is strakker afgewerkt.  

Afwerking kastanjehout hekwerk

Een kastanje hek is van nature zeer sterk en duurzaam. Kastanjehouten hekwerk kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden. Kastanje staat bekend om de weerstand tegen vochtigheid en schimmels en kunnen meestal zo’n vijftien tot twintig jaar mee.

Natuurlijk product

Een kastanje hekje is leverbaar in verschillende hoogtes en latafstanden. We bieden de hekken aan op rollen van 5 of rollen van 10 meter. Omdat het een natuurlijk product is, draagt het bij aan een warme sfeer in de tuin of op het erf. Voor het behoud van de natuurlijk uitstraling, kun je een kastanjehouten hek combineren met kastanjehouten palen.

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen