Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Schapenhekken kastanjehout

Hoge kwaliteit Frans en Engels schapenhek kastanjehout

Meer informatie

Frans schapenhek of Engels schapenhek van kastanjehout

Een Frans schapenhek of Engels schapenhek is sfeervol en heeft een authentieke en natuurlijke uitstraling. De naam zegt genoeg: de hekken worden vaak gebruikt om schapen binnen te houden. Maar een schapenhek kastanjehout kan natuurlijk ook goed worden gebruikt om een stuk tuin of erf af te zetten. Het hekwerk is ook geschikt voor ander kleinvee als geiten, kippen of ezeltjes. Het kastanjehouten hekwerk bestaat uit gekloofde kastanje latten die door middel van ijzerdraad aan elkaar gevlochten zijn.

Schapenhek kopen: Engels of Frans?

Wilt u een schapenhek kopen? Dan kunt u kiezen uit een Engels schapenhek of de Frans schapenhek. Wanneer u het liefst een zo strak mogelijk model wilt, kunt u het best voor een Frans schapenhek kiezen. De latten van dit type hekwerk zijn meer recht en strakker afgewerkt dan de Engelse versie. Ook is een Frans schapenhek duidelijker afgepunt bovenop en zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling? Een Engels schapenhek is onregelmatiger en ruwer afgewerkt. Een Engels schapenhek past daarom perfect bij een natuurlijke tuin.

Afwerking schapenhek kastanjehout

Schapenhekken zijn van nature zeer sterk en duurzaam. Kastanjehout kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden. Het hout staat bekend om de hoge vochtigheid weerstand en is niet snel vatbaar voor schimmels. Over het algemeen gaat een onbehandeld kastanjehouten schapen hek zo’n vijftien tot twintig jaar mee.

Schapenhek 10 meter en 5 meter

Hardeman Hekken levert schapenhekken in verschillende hoogtes. Ook bieden we hekken met verschillende latafstanden. De rollen waarin het hekwerk verkrijgbaar is, zijn 5 of 10 meter lang. Voor het behoud van de natuurlijke uitstraling van het schapenhek kastanjehout, monteert u de schapenhekken met kastanjehouten palen.

Heeft u vragen over onze schapenhekken? Neem contact op

Klantbeoordelingen

Totaal oordeel 038 “Snelle keurige aflevering en klantvriendelijk.” Bekijk beoordelingen