Maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 (tussen 12.30-13.00 uur gesloten)

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis geleverd boven € 250

Voor informatie
bel of app

0318-521700

Schapenhekken kastanjehout

Hoge kwaliteit Franse en Engelse schapenhek kastanjehout

Meer informatie

Frans of Engels schapenhek van kastanjehout

Schapenhekken zijn sfeervol en hebben een authentieke en natuurlijke uitstraling. De naam zegt genoeg: de hekken worden vaak gebruikt om schapen binnen te houden. Maar een schapenhek kastanjehout kan natuurlijk ook goed worden gebruikt om een stuk tuin of erf af te zetten. Het hekwerk is ook geschikt voor ander kleinvee als geiten, kippen of ezeltjes. Het hekwerk bestaat uit gekloofde kastanje latten die door middel van ijzerdraad aan elkaar gevlochten zijn.

Schapenhek kopen: Engels of Frans?

Wilt u een schapenhek kopen? Dan kunt u kiezen uit de Engelse of de Franse versie. Wanneer u het liefst een zo strak mogelijk model wilt, kunt u het best voor een Frans schapenhek kiezen. De latten van dit type hekwerk zijn meer recht en strakker afgewerkt dan de Engelse versie. Ook is een Frans schapenhek duidelijker afgepunt bovenop en zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling? Een Engels schapenhek is onregelmatiger en ruwer afgewerkt. Een Engels schapenhek past daarom perfect bij een natuurlijke tuin.

Afwerking schapenhek kastanjehout

Schapenhekken zijn van nature zeer sterk en duurzaam. Kastanjehout kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden. Het hout staat bekend om de hoge vochtigheid weerstand en is niet snel vatbaar voor schimmels. Over het algemeen gaat een onbehandeld kastanjehouten schapen hek zo’n vijftien tot twintig jaar mee.

Natuurlijk product

Hardeman Hekken levert schapenhekken in verschillende hoogtes. Ook bieden we hekken met verschillende latafstanden. De rollen waarin het hekwerk verkrijgbaar is, zijn vijf of tien meter lang. Voor het behoud van de natuurlijke uitstraling van het schapenhek kastanjehout, monteert u de schapenhekken met kastanjehouten palen.

Heeft u vragen over onze producten? Neem contact op