Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur.

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis geleverd boven € 250

Voor info
bel of app

06-12483268

Home > Landhekken Hout Houten Hekwerk

Landhekken hout

Engelse houten landhekken.

Meer informatie
Houten landhekken

Landhekken hout in Engelse stijl

Voor een authentieke uitstraling kiest u voor houten landhekken in Engelse stijl van Hardeman Hekken. Houten hekwerk geeft veel uitstraling aan uw erf en is fijn in gebruik. Een Engels landhek kan dienen als weidehek, maar ook als toegangspoort voor uw oprit. Daarmee creëert u een landelijke en natuurlijke uitstraling. Ook is het houten landhek verkrijgbaar met looppoort, zodat u ook snel kunt passeren zonder het hek te moeten openen.

Kenmerken landhekken hout

Het houten hekwerk is van geïmpregneerd grenen volgens de Europese wetgeving. Doordat de hekken geïmpregneerd zijn, zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Het gebruikte houtsoort is van duurzaam grenen (Tanalith - E). Het grenenhout is geimpregneerd met tanalith - E. Dit is een duurzaam alternatief in plaats van impregneren met chroom en arseen houdende middelen. De landhekken hout zijn daarmee een duurzame keuze, zowel voor het milieu als in gebruik.

Afwerking van de Engelse hekken

De houten landhekken zijn door middel van slimme kruisverbindingen met RVS slotbouten geproduceerd. Door de slimme afwerking van de verbindingen zitten er geen ‘schroefwonden’ in de houten poorten. Hierdoor is het hek niet alleen splintervrij, maar ook nog beter bestand tegen weer en wind. Vocht trekt niet snel in het hout, waardoor u jarenlang plezier heeft van een stevig landhek van hout.

Makkelijk in het gebruik

De hekken zijn zowel links en rechts ophangbaar en zijn in verschillende maten leverbaar. Omdat de landhekken hout dubbelsluitend zijn is de totale maat gesplitst in twee gelijke delen. U kunt bij het product aangeven welk deel u wilt bestellen, links of rechts.

Houten landhekken plaatsen

De landhekken van hout worden exclusief hang- en sluitwerk geleverd. In ons assortiment vindt u een complete set hang- en sluitwerk voor het houten hekwerk. Het plaatsen van het hek is een klus die eenvoudig zelf uitgevoerd kan worden. Hiervoor heeft u naast de set hang- en sluitwerk nog een stel poortpalen nodig. Het aantal is afhankelijk van of u wel/niet een looppoort wilt plaatsen. U kunt kiezen uit hardhouten palen of houten bielzen. Houdt rekening met 15 centimeter extra ruimte tussen de poortpalen (lengte houten landhek + 15 centimeter).

Levering en klantenservice

De Engelse landhekken leveren wij binnen 2 werkdagen bij u af. Daarnaast is de levering gratis wanneer u besteld boven de € 250. Heeft u verder nog vragen over onze landhekken hout? Neem dan gerust contact op met Peter van onze klantenservice via 06-12483268.