Maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 (tussen 12.30-13.00 uur gesloten)

Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis geleverd boven € 250

Voor informatie
bel of app

0318-521700

Landhekken gegalvaniseerd

Grootvee- of schapenhekken van gegalvaniseerd staal.

Meer informatie

Landhekken gegalvaniseerd

Ze zijn een begrip in het buitengebied: de landhekken gegalvaniseerd van Hardeman Hekken. De ijzeren landhekken vindt u door heel Nederland. Dankzij de duurzame en stevige stalen hekken, staat vee altijd op een veilige plek in de wei. Het eenvoudige ontwerp met de holle buizen zorgt ervoor dat het hek licht en tegelijkertijd sterk is. Hardeman Hekken biedt twee soorten gegalvaniseerde landhekken aan: u kunt bij ons een weidehek voor grootvee of kleinvee vinden.

Landhekken staal voor kleinvee

Het stalen hek voor kleinvee heeft zeven stevige horizontale holle buizen. De buizen liggen onderop dichter bij elkaar, zodat het kleinvee niet kan ontsnappen door de tussenruimte. Ook kunnen ze door de beperkte ruimte niet vast komen te zitten met hun kop.

Grootveehek van gegalvaniseerd ijzer

Het grootveehek is geschikt voor zowel koeien als paarden en telt vijf stevige horizontale buizen. Het stevige hek zorgt ervoor dat grootvee niet uit de wei kan ontsnappen.  

Afmetingen landhek gegalvaniseerd

De ijzeren landhekken zijn standaard 1.10 m hoog, maar zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. De hekken worden sinds 1970 in eigen fabriek gemaakt, waardoor we een korte levertijd en constante kwaliteit kunnen garanderen.

Kenmerken van de landhekken gegalvaniseerd

Het ijzeren hek bestaat uit stevige horizontaal geplooide buizen. De holle buizen worden zowel aan de buiten- als binnenkant voorzien van een zinklaag. De buizen zijn daardoor ook aan de binnenkant beschermd tegen roest. De liggende buizen worden ook aan twee kanten gelast, zodat de landhekken ijzer extra stevig worden geproduceerd.

Benodigdheden voor montage

Wilt u een grootveehek of een kleinveehek kopen? Denk dan ook aan de bijbehorende benodigheden voor de montage. Bijvoorbeeld een tuimelsluiting of de hang- en sluitpalen. De ijzeren landhekken worden standaard geleverd met twee duimen en een sluitoog voor een ophanging aan houten palen.

Voor eventueel maatwerk of aanpassingen aan de landhekken gegalvaniseerd, kunt u contact opnemen met het verkoopteam voor de mogelijkheden en prijzen.

Neem contact op