Scherpe prijzen

Levering binnen 2 werkdagen*

Gratis geleverd boven €250 ex. BTW

Voor informatie
Ook via WhatsApp

0318-521700

Over ons

Wist u dat.... Hardeman Veenendaal nog veel meer bouwproducten produceert en levert? Kijk voor onze volledige webwinkel op bouwproducten.hardeman.nl

Hardeman Veenendaal is een leverancier/producent van hekken voor gebruik in uw tuin, weiland of bouwterrein. Onze veehekken maken wij al sinds 1970 in eigen fabriek. Inmiddels bijna 50 jaar bewezen topkwaliteit!  
Wij produceren de meeste producten in eigen beheer en de overige producten kopen wij groot in, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen. Dat proberen we te combineren met een verregaande service. Op die manier streven we naar een unieke prijs/kwaliteitsverhouding, waarmee wij ook voor u een passende partner hopen te zijn.

We zijn gevestigd in het midden van het land, in Veenendaal. Hier kunt u onze materialen afhalen aan de Generatorstraat 25 (maandag t/m vrijdag van 08.00-12.30 en 13.00-17.00 uur).

 

Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland, voorraadproducten binnen 2 werkdagen, met zelflossende vrachtwagens. (uitgezonderd Zeeuws Vlaanderen en de Wadden Eilanden)

We zorgen steeds voor grote voorraden. Zodat, wanneer u nu 1 hek of 100 hekken nodig heeft, u nooit misgrijpt.

Als u vragen heeft of een advies wilt, maken we daar heel graag tijd voor. Bel ons gerust via 0318-521700 of stuur een mail naar info@hardemanhekken.nl of rij langs bij ons magazijn, de koffie staat altijd voor u klaar!

 

We zijn u graag van dienst!